Karta Suharri Hernani

Sarrerak
-
%100 Carrasco ezkur-urdaiazpiko iberikoa 25,85€
-
Foie micuit laranja saltsarekin 18,70€
-
Onddo eta foie entsalada epela 19,25€
-
Bentreska entsalada pipermorroekin 18,70€
-
Otarrain entsalada 26,40€
-
Barazki menestra 18,15€
-
Onddo nahasia 18,15€
-
Txirlak marinel-erara edo plantxan 25,85€
-
Huelvako ganbak plantxan 26,40€
-
Arroza txirlekin 24,75€
-
Arroza abakandoaz 27,50€
Ogiak eta tostak
-
%100 Cararsco ezkur-beso iberikoa kristal ogian 20,35€
-
Kristal ogia antxoaz 19,80€
-
Kristal ogia onddoez 14,85€

Haragiak
-
Esneko arkumearen besoa labean 25,85€
-
Azpizuna brasan 25,85€
-
Txuleta (1 kg) 54,45€
-
Entrekota 2 perts 40,70€
-
Entrekota errazioa 22,00€
Hornigaiak
-
Letxuga eta tipula 6,00€
-
Patata frijituak 5,00€
-
Pikiloko piperrak konfitatuak 10,00€
-
Gernikako piperrak 8,00€


Arrainak
-
Legatz arrautzaztatua 16,50€
-
Legatz-kokotzak pil-pilean 26,40€
-
Zapo arrautzaztatua eta pipermorroak tenpuran 19,80€
-
Bakailaoa parrillan 20,90€
-
Legatza parrilan txirlen sofritoarekin 21,45€
-
Kokotea parrillan 2 perts 48,40€
-
Bakailaoaren suprema txingarretan 2 perts 44,00€
-
Zapoa parrilan 2 perts 50,05€
-
Erreboilo basatia (1 kg) 66,00€
Postreak
-
Tututxoak esne-gainaz beteak txokolateaz eta izozkiaz 8,25€
-
Ogi-torrada karamelatua 8,25€
-
Tiramisua 8,25€
-
Gazta tarta 8,25€
-
Natillak 5,50€
-
Flana 5,50€
-
Arroz-esnea 5,50€
-
Mamia 5,50€
-
Goenaga jogurta anana konfitatuarekin 8,25€
-
Sorbete de limón al cava 7,70€
-
Queso Idiazabal con membrillo 8,80€
-
Tejas y cigarrilos 7,15€
Postreak laguntzeko
-
Pedro Ximenez SPELL 4,40€
-
Muscat SPELL 4,40€
-
Tokaji Aszu DISZNÓKÓ 3 Puttonyos 4,40€
-
Sauternes Chateau Baulac Dodiós 4,40€
-
Baileys txokolatea 4,40€
-
Sagardoz goxoa Zapiain 4,40€
-
Bixi-Gozo 4,40€
-
Vi de Glass Gewurztraminer de Gramona 4,40€
-
Monasterio gozo lehorra 4,40€


Horario de verano
Desde el 1 de mayo hasta el 25 de octubre
Lunes – Jueves
09:00 – 21:00
Viernes
09:00 – 00:00
Sábado
10:00 – 19:30
Domingo
Cerrado
Dirección
Jauregi Bailara S/N
20120, Hernani (Gipuzkoa)
Teléfono
943 33 56 95
suharrihernani@gmail.com